A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Суходілська гімназія Спаської сільської ради
Калуського району Івано-Франківської області

урок Єдності!

Дата: від до Скинути

Олімпійський тиждень: П'ятиденний Челендж !!!

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненніздоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Упродовж тижня діти змагалися у спритності та вправності.

10:49 11.09.2023

Поетичний марафон "Мак пам'яті :згадуємо, пам'ятаємо, бережемо"!!!

Пам’ять. Це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам’яті наших дідів, батьків і старших братів, пам’яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам’яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам’яті всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна присвячується.

10:56 08.05.2023

Урок безпеки.!!!

Для здобувачів освіти закладу рятувальники провели ' Урок безпеки!, під час якого розповіли основні вимоги  правил пожежної безпеки під час перебування  у закладах освіти, побуті, а токож правила поведінки під час надзвичайних ситуацій.

12:41 04.05.2023

Свічка пам'яті .Чорнобиль :біль та скорбота України.

Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов’язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису. Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам’яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям. «Мирний атом» став для України і прилеглих земель гірше війни. Збитки від аварії на ЧАЕС доведеться відшкодувати ще дуже довго.

13:38 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень